راویان سپاه سیدالشهداء (ع)

ترویج فرهنگ ایثاروشهادت وارزش های دفاع مقدس

راویان سپاه سیدالشهداء (ع)

ترویج فرهنگ ایثاروشهادت وارزش های دفاع مقدس

راویان سپاه سیدالشهداء (ع)

اهم فعالیت ها
جذب و سازماندهی رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس .علاقمند به روایتگری
تربیت و آموزش راوی
اعزام راوی به کاروان های راهیان نور
اعزام راوی به کلیه مدارس و دبیرستان ها دانشگاه ها و موسسات آموزشی
اعزام راوی به کلیه مراسمات.مساجد.یادوارهای شهدا،. ادارات و سازمان ها کارخانه جات.وشرکت ها
برگزاری کلاس های آمادگی دفاعی در مدارس و مراکز آموزشی پژوهشی تحقیقاتی
برگزاری دوره های آموزش.مرتبط بادفاع مقدس.مقابله باتهاجم فرهنگی.جنگ نرم وپدافند غیر عامل

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

 

با خدمت منافقین (مجاهدین خلق) به صدام، گرای دقیق پناهگاه که صدها زن و بچه در آن پناه گرفته بودند، به هواپیماهای فرانسوی داده شد. با شلیک موشکی قوی که از دهانه هواکش وارد پناهگاه شد، ۷۷ تن زن و کودک و مردان سالخورده به شهادت رسیدند.

کد خبر: ۳۸۸۳۲۷

تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۷ - 17March 2020

جنایت فراموش‌نشدنی هواپیماهای فرانسوی «میراژ» در کرمانشاهبه گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «حمید داودآبادی» رزمنده جانباز و پژوهشگر دوران دفاع مقدس در صفحه مجازی خود نوشت: ۳۲ سال پیش، ساعت ۱۴ روز چهارشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۶۶، هواپیماهای فرانسوی «میراژ» که در خدمت ارتش بعث صدام بودند، جنایت فجیعی علیه غیرنظامیان مرتکب شدند.

بااعلام وضعیت قرمز و خطر حمله هوایی، مردم بی دفاع به «پناهگاه شیرین» در کنار پارک شیرین در مرکز شهر کرمانشاه پناه بردند.

باخدمت منافقین (مجاهدین خلق) به صدام، گرای دقیق پناهگاه که صدها زن و بچه در آن پناه گرفته بودند، به هواپیماهای فرانسوی داده شد. با شلیک موشکی قوی که از دهانه هواکش وارد پناهگاه شد، ۷۷ تن زن و کودک و مردان سالخورده به شهادت رسیدند. از پیکر تعدادی از افرادی که در این پناهگاه پناه گرفته بودند و ظاهرا در محل اصابت موشک قرار داشته اند، هرگز باقی‌مانده‌ای پیدا نشد. همچنیندر این فاجعه ۱۷۵ نفر از مردم بی‌دفاع بر اثر ترکش و آوار انهدام پناهگاه مجروح شدند. این روزها، متاسفانه هیچ رسانه، سایت و شبکه‌ای از آن جنایت یاد نمی‌کند. یاد همه شهدای مظلوم پناهگاه شیرین کرمانشاه گرامی باد.

کتاب «پناهگاه بی پناه» نوشته خانم «مهناز فتاحی» که به خاطرات بازماندگان و خانواده شهدای پناهگاه شیرین پرداخته است، سال ۱۳۹۰ از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد. این کتاب، تنها سند موجود درباره پناهگاه شیرین است که در دسترش عموم می‌باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۱/۱۰
مجید روزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی