جبهه فرهنگی راویان نور

ترویج فرهنگ ایثاروشهادت وارزش های دفاع مقدس

جبهه فرهنگی راویان نور

ترویج فرهنگ ایثاروشهادت وارزش های دفاع مقدس

جبهه فرهنگی راویان نور

اهم فعالیت ها
جذب و سازماندهی رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس .علاقمند به روایتگری
تربیت و آموزش راوی
اعزام راوی به کاروان های راهیان نور
اعزام راوی به کلیه مدارس و دبیرستان ها دانشگاه ها و موسسات آموزشی
اعزام راوی به کلیه مراسمات.مساجد.یادوارهای شهدا،. ادارات و سازمان ها کارخانه جات.وشرکت ها
برگزاری کلاس های آمادگی دفاعی در مدارس و مراکز آموزشی پژوهشی تحقیقاتی
برگزاری دوره های آموزش.مرتبط بادفاع مقدس.مقابله باتهاجم فرهنگی.جنگ نرم وپدافند غیر عامل

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
پیوندهای روزانه

درمکتب سلیمانی (۹۴)

پنجشنبه, ۱۰ مهر ۱۳۹۹، ۱۱:۱۵ ق.ظ

بسم الله الرحمن الرحیم

اسم من حامد حاج غالی و اهل حلبچه هستم. اولین فعالیتهای خودم بهعنوان پیشمرگه را از سال 1976 آغاز کردم. بعدها که تیپها را تشکیل دادیم؛ فرمانده تیپ بودم و با تشکیل فرماندهی کُل نیروهای اتحادیه به عضویت آن درآمدم و در دفتر نظامی نیز عضویت داشتم. پس از انتفاضه نیز مسئولیت محور شهرزور تا عربت را بهعهده گرفتم و نهایتاً با برگزاری انتخابات، بهعنوان عضو شورای رهبری و مسئول دفتر امور اجتماعی اتحادیه میهنی فعالیت دارم.

در جنگ داعش بهدلیل سوابق مبارزاتی و آشناییای که با نیروهای پیشمرگه داشتم، در هر محوری که لازم بود، برای همکاری و هماهنگی حاضر بودم و با دیگر برادران همکاری میکردم.

بهاعتقاد من داعش یک تهدید جدی علیه همه اقلیم کردستان بود و اگر آنها میتوانستند بر اقلیم مسلط شوند، با ما همان کاری را میکردند که با ایزدیها کردند، همان کشتار و جنایتهایی که باآنها  کردند با ما هم میکردند.

داعش تنها برای کُردها تهدید محسوب نمیشد، بلکه خطری برای همه بود یعنی هم برای کُردها، هم اعراب و هم حتی ایران، برای همین باید جلوی آنها گرفته میشد و من معتقدم هرکس که دلسوز ملت خودش است، میبایست جلوی این خطر میایستاد.

** در موضوع مقابله با داعش مدیون ایران هستیم

ما با ایران از همان اولین روزهای پیروزی انقلاب و سقوط شاه در ارتباط بودیم. زمانی که ما بهعنوان پیشمرگه فعالیت خود را آغاز کردیم، در ایران شاه بر سر قدرت بود و روابط و موقعیت خوبی نداشتیم.

با پیروزی جمهوری اسلامی ما با ایران روابط بهتری پیدا کردیم و همکاریهای زیادی بین ما صورت گرفت. این ایران بود که در بمباران شیمیایی حلبچه و یا جنایت انفال، مردم ما را پناه داد.

ما البته مدعی نیستیم که همه سیاست های ایران مطابق خواست ما بوده است اما ایران حق زیادی بر گردن کُردها دارد، آن زمان که کُردها با شرایط سختی مواجه بودند، اگر ایران دست ما را نمیگرفت و ما را یاری نمیکرد منجر به قتلعام کُردها میشد و ما از این جهت به آنها مدیون هستیم.

در مسئله داعش هم ما بار دیگر به ایران مدیون شدیم چون ایران با همه قدرت در برابر داعش از ما حمایت کرد.

یادم هست در آخرین روز کنترل مجدد جلولا که تحت اشغال داعش قرار داشت، جلسهای با حضور سردار سلیمانی در مقر فرماندهی برگزار شد تا تصمیم بگیریم چگونه جلولا و سعدیه را آزاد کنیم. در آن جلسه یکی از فرماندهان ارشد ایرانی هم با ما بود که بعدها شهید شد (منظور سردار شهید حمیدرضا تقوی).  منطقه را بررسی کردیم و صبح نبرد مشترک آغاز شد که موفق هم بودیم و توانستیم منطقه را پاکسازی کنیم.

البته طبیعتاً ایران هم منافعی داشت. داعش بهمیزانی که دشمن ما بود، دشمن شیعیان هم بود، در واقع ما و ایران یک راهبرد مشترک داشتیم، هم ایران در استراتژی خود در پی منافعش بود و هم ما به هماهنگی و روابط دوستانه با ایران نیاز داشتیم. البته ممکن است گاهی اختلاف نظر هم بوده باشد که طبیعی است.

** سردار سلیمانی از همان ساعات اولیه حمله داعش به اربیل رفت



 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۷/۱۰
مجید روزی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی