مهدویت نشانه هائی از پایان (2) 1. افزایش جنگها
از جنگها خواهید شنید و شایعات جنگها؛ زیرا ملتى علیه ملتى بر خواهد خاست، و مملکتى علیه مملکت دیگر.2
هیچ مقطعى از تاریخ مانند قرن بیستم، شاهد افزایش تعداد جنگها نبوده است. طبق برآورد صلیب سرخ جهانى، بیش از 100 میلیون نفر در جنگهایى که از آغاز این قرن به وقوع پیوسته است؛ جان خود را از دست داده اند.
از جنگ جهانى دوم تاکنون، بیش از 150 جنگ عمده و صدها شورش مسلحانه و انقلاب رخ داده است. از پایان جنگ جهانى دوم، ارقام کشته ها در نزاعهاى مسلحانه، بیش از 23 میلیون نفر است. طبق گزارش واشنگتن پست: »جنگهاى قرن بیستم، جنگهاى تمام عیارى علیه جنگجویان و غیر نظامیان بوده است… در حالى که در قیاس با آن، جنگهاى وحشیانه قرون پیشین مانند جنگهاى خیابانى بوده است.«
2. گسترش خشکسالى
و نیز خشکسالى خواهد بود.3
اواخر سال 1996، بانک جهانى گزارش کرد که روزانه بیش از 800 میلیون نفر گرسنه، در جهان به سر مى برند و بیش از 500 میلیون کودک، غذاى کافى براى رشد روانى و جسمانى دریافت نمى کنند. معاون بانک جهانى مى گوید: روزانه حدود 40 هزار نفر در جهان، بر اثر گرسنگى مى میرند، که غالباً در مناطق روستایى رخ مى دهد.
3. شیوع بیماریهاى مهلک
و نیز بیماریهاى مهلک خواهد بود.4
کمتر از 20 سال پیش، حرفه پزشکى مدعى بود که بر بسیارى از بیماریهاى باکتریایى و ویروسى فائق آمده است، اما امروزه مواردى از بیماریهاى عفونى بیداد کرده است.
خبرگزارى آسوشیتد پرس گزارش مى دهد: ظهور انواع باکتریهایى که نمى توان با آنتى بیوتیکهاى فعلى آنها را از بین برد، مى تواند خود، تبدیل به تهدیدى علیه سلامت عمومى و بدتر از بیمارى ایدز شود. بیماریهایى که اخیراً گمان مى رفت بر آنها فائق آمده باشند، رفته رفته مهار ناشدنى مى شوند… دانشمندان انتظار چیزى کمتر از یک فاجعه پزشکى ندارند.
UN AIDS ، برنامه مشترک سازمان ملل علیه ویروس ایدز، در گزارش پایان سال خود در دسامبر 1996، عنوان کرد که در آن سال، 1/3 میلیون مورد جدید از آلودگى به ویروس اچ. آى. وى. در تمام دنیا رخ داده است. در سال 1996، یک و نیم میلیون نفر از بیمارى ایدز مردند که مجموع کسانى که تاکنون در ارتباط با این بیمارى مرده اند به 6/4 میلیون نفر مى رسد. براساس همین نوشتار، افزون بر 24 میلیون نفر مبتلا به ویروس اچ.آى.وى. یا بیمارى ایدز، اکنون در تمام دنیا زندگى مى کنند؛ این آمار و ارقام به خوبى مى رساند که از سال 1981 – که این بیمارى براى اولین بار شناسایى شد – تا کنون بالغ بر 30 میلیون نفر به آن مبتلا شده اند. سازمان بهداشت جهانى مى گوید: در تمام دنیا، روزانه بیش از 6000 نفر به این بیمارى مبتلا مى شوند و این سرایت روز به روز بدتر مى شود.
jfrn.ir جبهه فرهنگی راویان نور